Barça
Esports Barça 14/02/2012

Busquets: "És un bon resultat, però quan toqui jugar haurem de tornar a sortir a guanyar"

El migcampista assegura que s'ha trobat còmode al camp, tot i que sencara li fa mal la ferida al genoll. No creu que l'eliminatòria estigui resolta "perquè els alemanys són perillosos", però està ben encarrilada

Ara
1 min
Busquets rep l'entrada de Bender a Leverkusen

BarcelonaTot i reconèixer que l'1-3 és un molt "bon resultat", Sergio Busquets assegura que "l'eliminatòria no està sentenciada" perquè el Barça està avisat del perill dels equips alemanys. "El resultat dóna certa tranquil·litat, però quan toqui jugar, tornarem a sortir a buscar la victòria", ha afirmat el migcampista.

El de Badia també ha confessat que el triomf "dóna moral" a l'equip, però tampoc creu que la situació fos tan dramàtica: "Nosaltres sabem que estem fent bé les coses i estem tranquils", comenta. De fet, Busquets no llença la Lliga i diu que l'equip intentarà "recuperar el vol en la Lliga".

Sobre el seu retorn després de ser baixa pel trau al genoll, ha dit que s'ha "trobat cansat" i en alguna acció li feia mal la ferida, "que era molt profunda". "Espero agafar ritme mica en mica i ajudar l'equip en el que pugui".

stats