Barça
Esports Barça 28/10/2011

Els silencis de Guardiola

Bojan, Touré i Ibrahimovic s'han queixat que el tècnic del Barça parlava poc amb ells quan estaven a la plantilla, un fet que forma part de la seva gestió del vestidor

Albert Solé
1 min
LES XERRADES DE GUARDIOLA Durant els entrenaments,  I abans i després dels partits,  el tècnic sempre té llargues converses col·lectives amb els seus jugadors.

BarcelonaMolta gent quan va sentir Bojan Krkic sincerar-se amb Albert Om al programa El convidat de TV3 i parlant de la seva relació amb Pep Guardiola es va sorprendre que el culpés a ell de la seva maarxa per la falta de comunicació. I pocs dies després apareix l'ivorià Touré Yaya i també diu que durant un any no va poder parlar amb ell cap vegada, i que si hagués pogut fer-ho segurament s'hauria quedat. Aquestes dues revelacions consecutives van fer reaparèixer a l'actualitat les paraules de Zlatan Ibrahimovic pocs dies abans de signar la baixa pel Barça i el fitxatge pel Milan: "[Guardiola] només ha parlat amb mi dos cops en un any". Aquesta frase havia quedat enterrada sota un munt de desqualificacions i retrets plens de ressentiment, però ara torna a reflotar. Tres jugadors queixant-se de manca de comunicació entre ells i l'entrenador del Barça no són una casualitat ni un cas aïllat. Però la pregunta és, ¿tenen raó de queixar-se? La manera de tractar determinats jugadors de Guardiola és anormal en l'esport d'elit?

Podeu llegir la informació completa a l'ARA Premium.

stats