Barça
Esports Barça 15/01/2012

Els socis del Barça demanen 2.966 entrades per anar al Bernabéu

Aquest dilluns (9h) es farà un sorteig per repartir les 424 entrades entre els socis que desitgen anar al Madrid-Barça de Copa. En total hi han hagut 1.456 peticions

Martí Molina
2 min

BarcelonaTal i com es preveia, aquest dilluns s'haurà de fer un sorteig per decidir els aficionats agraciats que podran anar al Madrid-Barça d'aquest dimecres al Bernabéu. El club blaugrana haurà de repartir les 424 entrades entre les 2.966 sol·licituds –que estan agrupades amb 1.456 peticions–.

Per aquest partit corresponent a l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei, el Barça disposava de 624 entrades. D'aquestes, 424 es reparteixen entre els socis, 106 entre les penyes i les altres 94 entre els diferents compromisos del club.

El sorteig es farà aquest dilluns a les 9 del matí a les instal·lacions del club blaugrana. El mateix dilluns el club ja es posarà en contacte amb els afortunats, i aquests hauran d'anar a recollir les entrades el dimarts –tan sols un dia abans de l'enfrontament–. El preu dels tiquets és de 40 euros.

Dimarts es posen a la venda les entrades per la tornada

D'altra banda, aquest dimarts 17 de gener també es posaran a la venda les entrades per al partit de tornada d'aquesta eliminatòria de Copa contra el Reial Madrid.

En aquesta ocasió tindran prioritat els socis no abonats, i les entrades es podran comprar únicament a través d'internet a www.fcbarcelona.cat, fins que s'esgotin.

El club recorda que es vendran un màxim de 2 entrades per soci i compra, la primera de les quals amb un 20% de descompte.

La disponibilitat de les entrades anirà variant segons el ritme d'alliberacions fetes a través del Seient Lliure per als socis amb abonament que no puguin assistir al partit. És per això que s'obrirà un segon període de venda, el dia 23 de gener a les 10 hores, que estarà obert a tots els socis i el públic en general i amb totes les entrades disponibles provinents del Seient Lliure. En aquest cas també es podran adquirir fins a dues entrades per cada compra.

stats