Supercopa
Esports Barça 13/08/2011

Les cases d'apostes veuen el Madrid favorit al Bernabéu, però campió de la Supercopa al Barça

El Reial Madrid surt reforçat de la pretemporada i les cases d'apostes creuen que guanyarà l'anada de la Supercopa, però no traurà prou renda per resistir al Camp Nou, on serà el Barça qui alçarà la Copa

Natalia Arroyo
2 min

BarcelonaLes principals cases d'apostes acostumen a ser un bon termòmetre, una referència prou significativa de les sensacions que envolten un partit. Un dia abans de jugar-se l'anada de la Supercopa d'Espanya, Bwin, Betfair, Bet365 i Miapuesta, recullen les conseqüències d'una contundent pretemporada blanca i una d'irregular dels blaugranes, per donar com a favorit al Reial Madrid al Bernabéu. Els de Mourinho, però, continuen anant per darrere del Barça quan es tracta d'apostar per qui alçarà la Copa.

Bwin, per exemple, veu força més probable que guanyi el Madrid que no pas el Barça. Un triomf dels blancs es paga a 2.20 euros, mentre que si guanyessin els de Guardiola, el preu seria de 3 euros. Un empat surt a 3.40. Aquesta casa és qui té menys clar qui serà el campió, amb 1.75 a favor dels blaugranes i 1.95 pels blancs. Els usuaris de Bwin aposten per un partit amb més de dos gols.

Les quantitats són similars a Betfair. Una victòria del Madrid es paga a 2.44, mentre que la del Barça és de 3.20. Els de Guardiola, però, continuen sent l'aposta més segura per guanyar la Supercopa, amb 1.84 euros, per 3.45 del Madrid. També Betfair pensa en un partit amb més de 2,5 gols.

Bet365 i Miapuesta també s'imaginen un matx força ofensiu. La primera casa ofereix xifres més igualades i, si guanyen els de Mourinho paga 1.40, per 1.88 si ho fan els de Guardiola, que segueixen sent favorits per alçar el títol (0.67, per 1.10). Miapuesta és, de totes, la que està menys segura del triomf blanc al Bernabéu i paga 2.40 una victòria local, per 2.60 d'una de visitant. Al Camp Nou, qui aixecaria la Copa seria el Barça, un triomf que es paga a 1.55 euros, per 2.30 si són els blancs qui la celebren.

stats