Barça
Esports Barça 07/07/2011

Sylvinho penja les botes

El lateral brasiler que va jugar al Barça del 2004 al 2009 fa temps que estava sense equip i finalment ha decidit retirar-se als 37 anys

Redacció
1 min
Sylvinho en la festa de celebració del triplet.

BarcelonaSylvinho, de 37 anys, ha confirmat al web del FC Barcelona que penja les botes després de més de 15 anys jugant a l’elit del futbol professional.

Sylvinho, que també va jugar al Corinthians, a l'Arsenal, al Celta de Vigo i al Manchester City, ha reconegut al web del Club: "Per sobre de tot el Barça sempre serà al meu cor i vull agrair-li l'oportunitat que he tingut d'haver gaudit i aconseguit tants i tants èxits".

L'estiu del 2004 Sylvinho va posar-se a les ordres de Frank Rijkaard. Va arribar a un Barça prometedor i va abandonar-lo convertit ja en el millor equip del món. Amb el tècnic holandès va endur-se dues Lligues, una Lliga de Campions i va aixecar dues Supercopes d'Espanya. En la seva última temporada vestint com a blaugrana (2008/09), la primera de Pep Guardiola a la banqueta, Sylvinho i la resta de l'equip van aconseguir el prestigiós triplet, només a l'abast de molts pocs escollits.

En la seva etapa barcelonista va disputar 128 partits i va marcar tres gols. Va alternar la titularitat del lateral esquerre amb Gio van Bronckhorst, primer, i Éric Abidal, després. Un dels seus últims partits va ser la final de Roma, en què va formar en l'onze inicial.

stats