Barça
Esports Barça 18/09/2012

Thiago: "M'he preparat per poder jugar els 90 minuts"

El migcampista del Barça ha explicat que s'han extremat les precaucions per assegurar la seva total recuperació sense risc a una recaiguda. A més, considera "injust" el debat sobre Cesc

Natalia Arroyo
1 min
Thiago Alcántara, parlant de la Lliga de Campions

BarcelonaSi Tito Vilanova ho decideix, Thiago Alcántara està disponible per jugar els 90 minuts. "Hem extremat les precaucions per evitar una recaiguda i hem fet un treball amb els preparadors per arribar al partit del Getafe en un estat òptim". Thiago s'ha mostrat satisfet sobre la recuperació i ambiciós per jugar ja un partit sencer i agraeix el suport del vestidor durant aquest temps de baixa. "Els companys fan que el procés de recuperació, dins i fora del camp, sigui més fàcil".

"Els partits de Champions són molt bonics de jugar. En juguem pocs i es valoren de manera especial", ha comentat en relació a la competició que el Barça començarà dimecres, i que l'equip "té moltes ganes de jugar".

Contundent, Thiago ha afirmat que considera "injust" el debat sobre Cesc Fàbregas, qüestionat pel seu rendiment. "És un grandíssim jugador, que ho dóna tot sempre", l'ha elogiat, demanant que no se'l critiqui. A més, ha afegit que la competència al mig del camp és molt gran, amb molts jugadors de característiques diferents. "Un company té més arribada, un altre menys. Amb tots ens sentim còmodes".

Thiago ha reconegut que li hauria agradat participar als Jocs Olímpics de Londres 2012, però que "en el futbol s'ha de viure el present" i vol esborrar la renúncia dels Jocs del seu cap. "Vam parar en el temps just i crec que, després d'aquesta lesió, he madurat", ha dit per tancar.

stats