Barça
Esports Barça 19/09/2011

Thiago: "Aquesta Lliga no serà cosa de dos"

El migcampista del Barça no descarta l'Atlètic de Madrid i el València en la lluita pel títol entre Barça i Madrid i manté un discurs de prudència sobre les seves opcions de seguir acumulant minuts

Redacció
1 min
Thiago en un partit al Camp Nou.

BarcelonaThiago no creu que la Lliga "sigui cosa de dos" i posa d'exemple l'ensopegada del Madrid contra el Llevant. "Tots els equips i tots els futbolistes volen guanyar", assegura el del planter, que creu que el València o l'Atlètic de Madrid poden ser rivals molt potents aquesta temporada.

Prudent, el migcampista ha evitat valorar la polèmica arbitral que centra les queixes del Reial Madrid i de Mourinho. "No sé què passa a la capital del regne. Jo visc a Barcelona", ha afirmat.

El blaugrana va guanyar l'Eurocopa sub-21 aquest estiu i entén l'emoció que van viure els jugadors de bàsquet ahir a Lituània. "És molt bonic poder viure un triomf amb la selecció espanyola". El migcampista ha confessat que va veure el bàsquet perquè "era una final, però estava pendent de veure què feia el Madrid".

Sobre les opcions de repetir l'aposta tàctica del 3-4-3 en més partits i també fora del Camp Nou, Thiago ho deixa en mans de Guardiola: "Nosaltres juguem com ens diu el mister que ho hem de fer, ens adaptem, i serà ell qui decideixi quan i com hem de jugar. Amb el 3-4-3 sumem més jugadors al mig del camp i està bé", explica.

Thiago espera seguir tenint minuts aquesta temporada i desitja un futur professional en què "pugui gaudir del futbol molts anys".

stats