BARÇA
Esports Barça 22/11/2011

Tito Vilanova ha estat operat satisfactòriament i Guardiola diu que "és fort i ho superarà"

Pep Guardiola ha dit en roda de premsa que feia 10 dies que sabia què li passava a Tito. L'entrenador ha dit que el segon tècnic del Barça "tenia coses que no eren del tot bones i que calia curar"

Ara
2 min
El segon entrenador del Barça, Tito Vilanova / EFE

BarcelonaTito Vilanova, el segon entrenador del Barça, ha estat operat aquest dimarts de la glàndula paròtide per l'equip de cirurgia maxil·lofacial de l'Hospital Vall d'Hebron, segons ha informat el Barça. Un cop ha acabat l'operació, el club ha fet públic un escuet comunicat en què afirma que "la intervenció a Tito Vilanova ha finalitzat de manera satisfactòria i tal com estava previst", i on indica que el temps de baixa serà de tres a quatre setmanes.

La notícia s'ha conegut aquest dimarts al matí, just quan sortia l'expedició del club cap a Milà, on dimecres el primer equip s'enfrontà al Milan a la Lliga de Campions. L'operació no ha sigut d'urgència, sinó que estava prevista des de fa dies, però Guardiola ho ha volgut mantenir en secret fins al mateix dia de l'operació per respecte i discreció. El club i la plantilla també se n'han assabentat a l'hora de marxar cap a Milà.

Pep Guardiola, en la roda de premsa prèvia al partit contra el Milan d'aquest dimecres, ha parlat de l'operació del seu company a l'staff tècnic. "Vull agrair la feina dels metges i la del Barça, per com han cuidat Tito. Aquestes coses sempre sorprenen si venen de cop, però el Tito és fort i ho superarà", ha comentat l'entrenador, que ha afegit: "Espero que el postoperatori vagi bé i que aviat pugui fer vida normal".

Després, Guardiola ha explicat que ell feia 10 dies que sabia què li passava a Tito. "Tenia coses que no eren del tot bones i que calia treure", ha dit. Guardiola ha destacat que "Tito és més important que una victòria, ell sap que sortirem a San Siro a fer-ho tan bé com els últims anys, però el més important és la salut. Per últim, ha explicat que "els casos d'Abidal i Tito són semblants per l'impacte, però són malalties diferents. El Tito se'n sortirà com ho ha fet l'Abi", ha conclòs.

stats