BARÇA
Esports Barça 19/12/2011

Messi, Alves, Alexis, Mascherano, Adriano, Maxwell i Keita comencen les vacances de Nadal

Els jugadors que han de marxar més lluny per ser amb les seves famílies comencen vacances de Nadal i no hauran de tornar als entrenaments amb l'equip fins el 29 de desembre a la tarda

Ara
1 min

BarcelonaUn cop aixecat el títol del Mundial de Clubs, alguns jugadors del Barça comencen vacances de Nadal a partir d'aquest dilluns a la tarda, quan tot l'equip aterri a Barcelona.

És el cas dels argentins Lionel Messi i Javier Mascherano; dels brasilers Dani Alves, Adriano Correia i Maxwell; del xilè Alexis Sánchez i del malià Seydou Keita, que han de marxar lluny per celebrar els nadals amb les seves famílies. Tots ells marxaran de vacances aquesta mateixa tarda i no hauran de tornar a entrenar amb el Barça fins el 29 de desembre a la tarda.

Però al Barça encara li queda un partit abans de cloure el 2011, el que aquest dijous juga contra l'Hospitalet, corresponent a la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. Messi, Mascherano, Alves, Adriano, Maxwell, Alexis i Keita, a més dels lesionats Villa i Afellay, es perdran aquest partit.

stats