COPA DEL REI
Esports Barça 17/02/2012

Valdano titlla d'"antipàtiques" les declaracions de Freixa sobre la final de la Copa del Rei

L'exdirector general esportiu del Madrid diu a 'El Larguero' de la Cadena SER que tant el club com l'afició madridista han dit que no volen la final al Bernabéu

Ara
1 min

MadridJorge Valdano, exdirector general esportiu del Reial Madrid, ha assegurat al programa 'El Larguero' de la Cadena SER que li han sembla "antipàtiques les declaracions del portaveu del Barcelona", Toni Freixa, en què va demanar al Madrid que digués per què no vol acollir la final de la Copa del Rei. "Estan fora de lloc perquè intenta posar el Madrid al centre del problema, i el Reial Madrid no està ni tan sols en la perifèria del problema", ha dit Valdano.

L'exdirector general esportiu dels blancs està d'acord amb el club madridista, que en principi s'ha negat a acollir la final. "No només el Madrid ha dit que no, sinó que l'afició ja ha dit que no. I això ja és motiu suficient perquè el club consideri que aquest problema no és seu. El problema és de l'Athletic i del Barcelona, i en tot cas de la Federació, que és la que ha de definir la situació. El Madrid, a hores d'ara, no pinta res", ha sentenciat.

stats