BARÇA
Esports Barça 18/08/2011

El vicepresident del Barça: "Espero que algú actuï davant el que va passar ahir"

"El Reial Madrid com a institució no es pot solidaritzar amb una actitud com la que va protagonitzar el seu entrenador", ha dit Carles Vilarrubí, que ha revelat que Mourinho va ser qui va cridar els jugadors al final del partit per no assistir al lliurament del trofeu, i ha qualificat el portuguès de “xacra per al futbol espanyol”

Redacció
1 min

BarcelonaEl vicepresident de l’Àrea Institucional del FC Barcelona, Carles Vilarrubí, ha explicat a RAC1 que el club blaugrana no prendrà “cap decisió sobre l'actitud de Mourinho” al partit d'ahir, però ha dit que espera “que algú actuï”. "El Reial Madrid com a institució no es pot solidaritzar amb una actitud com la que va protagonitzar el seu entrenador", ha dit Vilarrubí, que ha qualificat Mourinho de “xacra per al futbol espanyol”.

Vilarrubí també ha revelat que va ser l'entrenador del Reial Madrid, José Moruinho, qui va cridar els jugadors blancs al final del partit perquè marxessin al vestidor i no es quedessin a l'entrega del trofeu al FC Barcelona. "Vaig veure clarament com Mourinho donava indicacions als seus jugadors per anar al vestidor després del partit", ha dit el vicepresident blaugrana.

stats