Barça
Esports Barça 11/02/2012

Valdés: "Avui hem fallat. S'ha de ser realista i reconèixer que la Lliga està molt difícil"

El porter blaugrana assegura que l'equip "farà l'esforç de seguir", però reconeix que el repte de remuntar tants punts al Madrid és complicat. Pedro afegeix que l'equip "està fotut" i Piqué, que "és dur veure com un títol se t'escapa de les mans"

Ara
1 min
Valdés i Piqué es lamenten després d'encaixar el gol de Lekic

BarcelonaEl vestidor del Barça està tocat després de la derrota contra l'Osasuna i, malgrat que no llancen la tovallola per la Lliga, centren els esforços en la Champions.

Víctor Valdés ha reconegut que l'equip "ha fallat" al Reyno de Navarra. "S'ha de ser realista, la Lliga està molt difícil", ha afegit el porter blaugrana que, com la resta de companys, dóna per fet que el Madrid guanyarà el partit contra el Llevant. "No ens queda altra opció que aixecar-nos i seguir", però confessa que l'equip està fotut. Valdés ha criticat que l'àrbitre hagi dubtat tant en l'acció del gol anul·lat a Alexis. "Si pita fora de joc, que ho marqui abans. Però que no es quedi esperant a veure què xiula l'àrbitre. Això ens ha confós", ha dit.

Pedro també ha reconegut que el vestidor "està molt tocat per la derrota" perquè sabia que "era un partit en què no es podia fallar". El canari, que reconeix que l'Osasuna "ha sortit molt fort i ha fet un gran partit", deixa clar que "és possible que la Lliga hagi marxat".

Per la seva banda, Piqué ha sigut contundent a l'hora d'afirmar que "és dur veure com un títol se t'escapa de les mans". Tot i que creu que encara queda Lliga i diu que l'equip la lluitarà fins al final, té clar que la remuntada és molt complicada. "La gent no és tonta, són molts punts i el Madrid està en bona ratxa. Nosaltres seguirem, intentarem guanyar, però és molt difícil".

stats