Barça
Esports Barça 10/02/2011

Valdés: "Pinto és qui mereix jugar la final de Copa i Guardiola serà just"

Víctor Valdés ha aprofitat la roda de premsa per resoldre el debat a la porteria de cara al partit de Copa i, de passada, ha expressat que veu l'equip "millor que l'any del triplet"

Redacció
2 min
Víctor Valdés, durant un entrenament.

BarcelonaEncara que quedin més de dos mesos, la premsa ha aprofitat el pas de Víctor Valdés per roda de premsa per tancar la suposada polèmica sobre qui ha d'ocupar la porteria a la final de Copa del Rei del proper 20 d'abril contra el Madrid. "És mèrit de Pinto que l'equip estigui a la final, d'aquesta i altres temporades i, per tant, ell és qui mereix jugar aquest partit. Hem de ser justos, Guardiola ho és, i és ell qui mereix jugar la final de Copa".

Abans, però, Valdés ha hagut de respondre a preguntes relacionades amb el dia a dia i ha hagut de recordar que "la lliga és molt llarga" i que encara queden "molts partits", que res importa més enllà de "qui acaba sent campió". Tot i treure set punts al Madrid, no creu que res estigui fet, i abans vol centrar-se "en l'Sporting, un equip difícil de batre al seu camp". El porter blaugrana ha recordat que depenen d'ells mateixos i que "no té sentit mirar a la resta d'equips".

Preguntat pel gran moment de la defensa del Barça, i quines són les claus, Valdés ha reconegut el mèrit de les bones estadístiques de la defensa a "la davantera, que pressiona molt bé". "Són ells els que marquen l'inici del treball defensiu de l'equip", que coincideix en què "els defenses estan en un gran nivell de forma". Li han preguntat pel cas concret d'Abidal i ha dit que "està aportant moltíssim, també en la sortida de pilota".

Valdés també ha tingut paraules per dir que la renovació de Guardiola "és una alegria per a tot el barcelonisme, una alegria" i que ja s'ho "esperava". Sobre el futur d'en Cesc Fàbregas, el porter del Barça ha dit que "no se l'imagina al Madrid" i que li consta que el "seu desig és tornar a Barcelona", però no correspon a la plantilla valorar el seu fitxatge o no.

El blaugrana no ha volgut entrar en polèmiques sobre les declaracions de Mourinho en relació a les entrades que li fan a Cristiano o a Messi. "Tots dos reben", ha resumit. Per acabar, Valdés ha dit ben clar: "Veig l'equip millor que l'any del triplet".

stats