Barça
Esports Barça 28/12/2010

Els 10 vídeos més vistos del Barça 2010 a YouTube

Com era d’esperar, la primera posició d’aquest rànquing és precisament un musical amb les millors imatges de l’històric 5-0 al Camp Nou del mes de novembre

Redacció
2 min
Els jugadors del Barça celebren la victòria

BarcelonaA les acaballes del 2010, el Barça ha fet un balanç dels vídeos del canal del FC Barcelona que s’han vist més a YouTube. El clàssic, amb quatre vídeos entre els cinc més vistos, acapara l’interès dels internautes culers.

Com era d’esperar, la primera posició d’aquest rànquing és precisament un musical amb les millors imatges de l’històric 5-0 al Camp Nou del mes de novembre. La recent arribada d’Afellay, la de David Villa en el seu moment, i els Barça Toons són altres continguts destacats.

1. El 5-0 al Reial Madrid (2.250.946 reproduccions)

Les millors imatges de l’històric 5-0 del Barça-Madrid del 29 de novembre, resumides en un musical. La manera més adient de reviure un clàssic en què els de Guardiola van golejar l’equip blanc.

2. Benvingut Afellay (674.501 reproduccions)

Les primeres paraules d’Ibrahim Afellay en castellà ja com a nou jugador blaugrana, i els seus primers tocs de pilota a l’estadi.

3. L’himne més emotiu (623.812 reproduccions)

El 29 de novembre, amb motiu del clàssic entre el Barça i el Reial Madrid, i just abans del xiulet inicial, el públic del Camp Nou va cantar a cappella l’himne del FC Barcelona.

4. Gols històrics dels clàssics (460.622 reproduccions)

Recull històric dels millors i més recordats gols del conjunt blaugrana al llarg dels Barça-Madrid.

5. Les cares del clàssic (366.658 reproduccions)

Musical en el qual queden recollides les expressions, els gestos i les cares dels protagonistes de l’últim clàssic disputat al Camp Nou.

6. David Villa ja té el seu Toon (280.106 reproduccions)

Com es fa sempre, cada vegada que arriba un jugador al primer equip es dóna a conèixer la seva versió animada, el seu Barça Toon. Aquest cop li va tocar a David Villa.

7. Escriu el futur (267.207 reproduccions)

Les categories inferiors del FC Barcelona escriuen el seu propi futur, tal com demostra aquesta campanya publicitària de Nike.

8. Villa, el primer dia com a blaugrana (225.622 reproduccions)

Els moments més emotius de la presentació de David Villa com a nou jugador del Barça i la posterior sortida a la gespa del Camp Nou estan inclosos en aquest musical.

9. Els herois del Mundial (220.311 reproduccions)

Imatges dels vuit jugadors del conjunt dirigit per Josep Guardiola que van proclamar-se campions del món amb Espanya al Mundial de Sud-àfrica.

10. Bon Nadal! / ¡Feliz Navidad! / Merry Christmas! (201.913 reproduccions)

La felicitació nadalenca en clau blaugrana, a càrrec dels Barça Toons, sempre presents en els moments més importants.

stats