Barça
Esports Barça 10/06/2011

El president del Vila-real reconeix que "hi ha interès per Rossi, però cap oferta en ferm"

El Barça no vol pagar per Rossi els 30 milions que demana el Vila-real i negocia com a alternativa amb l'Udinese italià pel davanter Alexis Sánchez, per un preu sensiblement inferior

Efe
1 min
Fernando Roig.

Vila-realFernando Roig, president del Vila-real, ha reconegut avui que "hi ha molt interès" per Giuseppe Rossi, davanter italià que està a la llista de reforços del Barcelona, "però ofertes en ferm no n'hi ha cap". "Aquí no han arribat converses, ni ofertes de cap club. El jugador està de vacances i no sé si se'n vol anar. A mi m'ha dit que vol estar aquí, que és feliç, i per mi també vull que es quedi", ha declarat.

El representant de Rossi, Federico Pastorello, ha reconegut avui a 'Esports' COPE que "la situació està parada des de fa dues o tres setmanes" i que els últims contactes amb el Barcelona daten d'abans de la final de la 'Champions', "quan em van dir que Rossi estava en un grup amb dos o tres jugadors que podrien reforçar la plantilla".

Pastorello creu que, en qualsevol cas, el seu representat i Alexis Sánchez no són jugadors comparables. "Són molt diferents. Un és un jugador de banda i l'altre davanter. Sánchez ha fet una gran temporada en l'Udinese però no tenim por que el Barça vulgui a un o a un altre. Estem tranquils. Hi ha més clubs importants que s'han interessat per Rossi. El Barça és un somni però si no hi va tampoc es morirà", ha dit.

Mentrestant, Fernando Roig ha insistit que no hi ha cap oferta en ferm i que el Vila-real està planificant la pròxima campanya pensant que el punta italià seguirà: "És un jugador clau, és un futbolista important i per això el club compta amb ell i amb els seus gols per a la temporada que ve".

stats