BARÇA
Esports Barça 20/02/2012

Xavi, sobre la renovació de Guardiola: "Acabarà renovant"

El migcampista diu que, si han de fer el passadís als jugadors del Reial Madrid, no se'ls hi cauran els anells. "Ja ho vam fer fa anys. Si ens guanyen, els felicitarem"

Ara
2 min
L'acte de nomenament de Xavi Hernández com a ambaixador de l'Obra Social "la Caixa"

BarcelonaEl migcampista del Barça, Xavi Hernández, ha parlat aquest dilluns al matí en un acte en què ha estat nomenat ambaixador de l'Obra Social "la Caixa" de la possible renovació del tècnic, Pep Guardiola. "El 'míster' ens ha donat una seguretat espectacular. Ell és una peça clau. A nosaltres ens agradaria que renovés, ja que ens sentim molt bé amb ell", ha dit Xavi, que ha afegit: "Caldrà esperar, és ell qui ha de tenir bones sensacions, però acabarà renovant"

Sobre el partit contra el València, el migcampista blaugrana ha comentat: "Les sensacions van ser boníssimes. La gent que va participar-hi més va agafar molta més confiança. Estem fent una gran temporada, hem guanyat tres títols, estem a la final de la Copa i seguirem lluitant per rebaixar els deu punts de diferència i lluitar fins al final. La confiança i a la credibilitat de l'equip és molt gran. Estem convençuts que podem fer moltes coses. La diferència és gran i el Madrid està fort, però en el futbol mai se sap", ha apuntat.

Xavi espera poder aprofitar que aquesta setmana no tenen partit ni de Copa del Rei ni de Lliga de Campions per recuperar-se del tot. "Estic bé, en els pocs minuts que vaig jugar contra el València, les sensacions van ser bones. Espero estar diumenge a tope, aquesta setmana m'anirà bé per recuperar forces", ha destacat.

Preguntat per si els ofèn que a Madrid es parli de la possibilitat de que el Barça hagi de fer el passadís al conjunt blanc en el derbi al Camp Nou, Xavi ha estat clar: "No. Nosaltres fa anys els hi vam fer el passadís al Bernabéu i no se'ns cauen els anells. Si ens guanyen, els felicitarem. Això és l'esportivitat", ha conclòs.

Xavi ha estat nomenat ambaixador dels programes impulsats per l'Obra Social "la Caixa". De resultes d'aquest acord, Xavi exercirà de manera desinteressada com a ambaixador i serà la imatge de les iniciatives de l'Obra Social "la Caixa". La superació de la pobresa a tot l'Estat, el foment de l'ocupació entre els col·lectius amb risc d'exclusió, la promoció d'un envelliment actiu i saludable per a la gent gran i la lluita contra la mortalitat infantil en els països en desenvolupament són alguns dels objectius en què es concretarà la col·laboració.

stats