BARÇA
Esports Barça 13/03/2012

Xavi: "El vestidor no està preparat per a un 'no' de Guardiola"

El migcampista blaugrana diu que a Espanya no se'ls reconeixen tant com a fora els títols que guanyen: "La guerra Barça-Madrid que hi ha a nivell futbolístic no deixa veure els títols que hem aconseguit"

Ara
2 min
Xavi Hernández

BarcelonaEl jugador del Barça, Xavi Hernández, ha reconegut aquest dimarts al matí en un acte promocional que el vestidor blaugrana no està preparat per a un adéu de Pep Guardiola. El vestidor no està preparat per un 'no de Guardiola. Jo espero i desitjo que renovi, però aquest club és molt exigent i costa, però espero que renovi, jo ho desitjo. És el líder del vestidor. Ens hauríem de preparar per a un no, però sincerament penso que serà que sí", ha dit el migcampista de Terrassa.

Tampoc ha dit encara què farà el tècnic del Madrid, José Mourinho, però Xavi ha destacat que ells només pensen en el que passa al Barça. "Que es quedi Guardiola, res més. No mirem a cap altra banda. Pensem en nosaltres, ens ha anat bé aquests últims anys pensar només en el Barça i en Pep és una peça fonamental en tot això. Ens és igual que passi a altres llocs. La renovació de Mourinho ni ens motiva ni ens deixa de motivar. Nosaltres pensem en el Barça, i la resta, sense faltar el respecte a ningú, ens importa poquet", ha dit.

Sobre la situació actual a la Lliga i els àrbitres, Xavi ha estat clar: "No volem parlar dels àrbitres. Som autocrítics. Estem fent bé les coses però potser no tant bé com anys enrere. No volem parlar dels àrbitres, sinó de nosaltres i dels errors que hem comès".

I sobre les paraules de Messi, ha dit: "Per què escollir entre els dos? Pep és un entrenador fantàstic, ens ha donat molt a tots, i Leo és un gran futbolista i marca les diferències. Si podem gaudir dels dos al Barça, molt millor. Els dos són peces clau i jo l'únic que intento és ser important per al col·lectiu, per fer que l'equip funcioni. Sóc així i espero ser-ho durant molts anys".

Respecte les paraules de Sandro Rosell en què ha respost les acusacions de Telemadrid, Xavi ha comentat: "Quan ens falten al respecte, no ens quedarem callats. Quan ens ataquen, tampoc som ximples. Cal dir prou i nosaltres volem respecte per a tothom, primer per a nosaltres".

Per últim, Xavi ha destacat que creu que els èxits del Barça són més reconeguts fora d'Espanya que aquí. "La guerra Barça-Madrid que hi ha a nivell futbolístic no deixa veure els títols que hem aconseguit. Ens valoren més fora d'Espanya que a Espanya. Ens arriba molt més el que ens diuen fora d'Espanya que aquí".

stats