ACB
Esports Bàsquet 21/12/2010

Fran Vázquez: "Superar un jugador com Roberto Dueñas és un orgull"

Diumenge passat Fran Vázquez va avançar Roberto Dueñas com a jugador amb més taps de la història del Regal Barça

Redacció
1 min

BarcelonaDiumenge passat, en el derbi contra el DKV Joventut, Fran Vázquez (267) va superar Roberto Dueñas com a jugador amb més taps de la història del Regal Barça. Per celebrar aquesta efemèride el club català ha junta aquest matí els dos protagonistes al Palau Blaugrana.

La trobada entre Fran Vázquez i Roberto Dueñas ha consistit en una sessió de fotografies a càrrec del fotògraf del club, Miguel Ruiz. Barça TV ha aprofitat per parlar amb ells.

"Per a mi és un orgull que sigui Fran Vázquez. Vaig tenir la sort de poder compartir una temporada amb ell a Girona i crec que tot el que sigui millorar registres, com ha estat aquest cas, és positiu. El que esperem és que segueixi creixent estadísticament i que el Barça, que en les darreres temporades ja porta molts títols, pugui aconseguir-ne més gràcies al Fran i a d’altres jugadors”, explica Roberto Dueñas.

"Superar un jugador com Roberto Dueñas, que ha estat internacional i una referència també a nivell nacional, és un orgull. Com ell bé ha dit, és cert que vam compartir un any a Girona i us puc dir que es tracta d’una persona que tant dins com fora de la pista se li tenia molta estima. Estic content per haver superat aquest registre però sempre tenint present què ha significant ell aquí I sabent que té un pes important en el passat i en el present d’aquest club”, diu Fran Vázquez.

stats