ACB
Esports Bàsquet 06/12/2010

El Meridiano fitxa el pivot Martín Rancik

El jugador eslovac, de 2,04 metres, s'incorporarà en breu a l'equip de Txus Vidorreta, del que presumptuosament sortirà el senegalès Pape Sow

Redacció
1 min

AlacantEl Meridiano Alicante ha anunciat la contractació del pivot eslovat Martín Rancik fins a final de temporada, amb l'objectiu d'ajudar a l'equip a sortir de la zona de descens de l'ACB. Rancik s'incorporarà a la plantilla del Meridiano en les properes hores, fet que segurament suposarà la sortida de l'equip del pivot senegalès Pape Sow.

Rancik, de 2,04 metres, va arribar a l'ACB l'any 2005 de la mà del Lagun Aro Bilbao, equip on va coincidir amb l'entrenador del alacantins, Txus Vidorreta. Després del seu pas pel club basc, l'any 2008 va defensar la samarreta del MMT Estudiantes i aquesta temporada el pivot ha jugat al Bilbao Basket i al Caja Laboral.

En total, durant la present temporada, Rancik ha disputat sis enfrontaments, amb un total de 99 minuts en els que ha anotat 40 punts, amb una efectivitat del 50% en triples, 68% en llançaments de dos i amb el 100% en els tirs lliures. A més, ha capturat 12 rebots i ha repartit sis assistències.

stats