ACB
Esports Bàsquet 19/12/2010

Un Regal Barça més ràpid que mai no li dóna opció al DKV al Palau (83-63)

Una mala sortida després del descans ha condemnat el DKV Joventut al Palau Blaugrana, on el Regal Barça ha guanyat amb solvència

Fran Vázquez del Regal Barça li fa un tap a Josep Franch del DKV Joventut.

BarcelonaXavi Pascual ha jugat la carta de la sorpresa i ha començat el partit amb Kosta Perovic al cinc inicial. La tàctica ha descol·locat al DKV Joventut, que primer ha buscat constantment la major velocitat de Will McDonald i després ha donat entrada a Henk Norel. Entre una cosa i l'altra, el Regal Barça ha agafat un avantatge interessant (14-5) que ha obligat Pepu Hernández a demanar el seu primer temps mort. La Penya ha millorat i ha aconseguit arribar al final del primer quart amb el marcador de 18-13.

La milloria visitant ha estat constant i, després d'un 0-5, el marcador s'ha igualat al Palau Blaugrana (18-18). La velocitat de Víctor Sada (sensacional al segon quart) i Roger Grimau i una millor selecció de tirs han fet renéixer el Regal Barça (30-23). Tot i així, el DKV Joventut no s'ha quedat enrere i, gràcies al rebot ofensiu, ha aconseguit seguir el ritme anotador dels locals. Al descans, 36-28.

Una mala sortida després del descans (14-2) ha condemnat el DKV Joventut (50-30), que en aquest inici de tercer quart no ha tingut la presència necessària per competir-li al Regal Barça. La seva transició defensiva ha estat massa lenta, per a desesperació de Pepu Hernández. Al final del tercer quart, 59-37.

La renda local ha seguit creixent al darrer quart (64-39), quan tots dos equips han tingut clar que el guanyador seria el Regal Barça. La recta final del partit ha estat un intercanvi de cistelles Xavi Pascual li ha regalat més de tres minuts a Iván García. Al final, 83-63.