ACB
Esports Bàsquet 17/12/2010

Un esquinç al genoll esquerre fa que Víctor Sada sigui dubte per al partit contra el DKV Joventut

Víctor Sada es va fer mal durant el partit contra el Lietuvos Rytas i és dubte de cara al partit contra el DKV Joventut

Redacció
1 min
Víctor Sada, base del Regal Barça.

BarcelonaVíctor Sada té un esquinç del lligament lateral intern del genoll esquerre. El jugador es va fer mal durant el partit contra el Lietuvos Rytas. El base de Badalona és dubte de cara al partit contra el DKV Joventut.

El Regal Barça va tornar des de Lituània amb la derrota en la novena jornada de l’Eurolliga (88-87) i amb un nou lesionat. Víctor Sada va patir un esquinç del lligament lateral intern del genoll esquerre durant el decurs del partit contra el Lietuvos Rytas. Sada va jugar durant 19 minuts, temps en què va fer cinc punts, va capturar dos rebots i va repartir sis assistències (12 de valoració).

Segons informa el Regal Barça, el base de Badalona va tenir la mala sort de fer-se una revinclada al genoll esquerre. Després de fer-li les proves a Barcelona, el diagnòstic ha estat el d’esquinç de lligament i és dubte per al partit d’aquest diumenge contra el DKV Joventut (12.30 hores, Canal 33), tot i que l’evolució de la lesió en les pròximes hores marcarà la disponibilitat del jugador.

Sada és un dels protagonistes d'un vídeo en el qual TV3 va juntar el base amb Ricky Rubio, Jordi Trias i Pere Tomàs.

stats