ADECCO PLATA
Esports Bàsquet 30/03/2012

El River Andorra, nou equip de l'Adecco Or

Els homes que entrena Joan Peñarroya, exjugador entre d'altres del Manresa, venç a Madrid i la temporada vinent jugarà a la categoria de plata del bàsquet nacional

D.r. Jover
1 min
Imatge d'arxiu d'un matx del River Andorra

BarceonaObjectiu aconseguit. El River Andorra, que dirigeix a les banquetes l'exjugador del Manresa Joan Peñarroya, ha aconseguit aquest divendres el triomf per 74-83 a la pista del Las Rozas que ha suposat l'ascens a l'Adecco Or, la segona categoria del bàsquet nacional.

Amb un balanç de 18-4, els andorrans han liderat l'Adecco Plata durant tota la temporada amb molta autoritat i han pogut assolit l'objectiu de l'ascens de categoria. A falta de dues jornades per acabar la Lliga, el River ja ha fet els deures.

Cal recordar que l'Andorra va jugar a la Lliga ACB durant quatre temporades. Va ser del 1992 al 1996, quan els andorrans van assolir la màxima categoria gràcies al primer lloc aconseguit a l'abans anomenada Primera Divisió B. En aquells quatre anys l'Andorra va disputar els play-off, la Copa Korac i també va jugar la Copa del Rei.

stats