Adecco Or
Esports Bàsquet 01/09/2011

Així treballa el Lleida Basquetbol sense Ricard Casas

En absència de l'ajudant de Sergio Scariolo a l'Eurobàsquet és Joaquín Prado, director de bàsquet del club, qui organitza els entrenaments de l'equip

àlex Gozalbo
1 min
Presentació de Ricard Casas com a entrenador.

BarcelonaEl Lleida Basquetbol, un dels tres equips catalans que aquesta temporada competirà a l'Adecco Or, va començar fa dues setmanes una pretemporada atípica ja que fins dilluns 19 de setembre, quatre dies abans d'iniciar la lliga a Osca, no podrà comptar amb el seu entrenador, Ricard Casas. El tècnic exerceix actualment d'ajudant de Sergio Scariolo a l'Eurobàsquet de Lituània.

En absència de Ricard Casas és Joaquín Prado, director de bàsquet del club, qui organitza els entrenaments de l'equip, que actualment s'exercita a Vielha. Tots dos parlen diàriament per coordinar el treball.

Prado ha exercit d'entrenador a Gijón (2004-07), Guadalajara (2007-08), Múrcia (2008-10), on va compartir banqueta amb Edu Torres, actual president del club català, i Lleida (09-10).

El Lleida Basquetbol s'ha reforçat amb jugadors de renom com José Simeón, Marcus Norris, Miquel Feliu, Alfons Alzamora o Charles Ramdsell.

stats