NBA
Esports Bàsquet 03/02/2012

Els germans Gasol i Ricky encara somnien amb l'All-Star d'Orlando

Els tres jugadors catalans coneixeran aquest dijous si són seleccionats per disputar el partit de les estrelles

àlex Gozalbo
1 min
Marc Gasol i Josh Smith.

BarcelonaPau Gasol (Los Angeles Lakers), Marc Gasol (Memphis Grizzlies) i Ricky Rubio (Minnesota Timberwolves) coneixeran aquest dijous si són seleccionats per disputar l'All-Star de la NBA, que enguany se celebrarà a Orlando del 24 al 26 de febrer.

El català amb més opcions de ser a l'All-Star és Marc Gasol. El pivot dels Memphis Grizzlies, que té una mitjana de 14,7 punts i 10,6 rebots, competirà per una plaça amb jugadors com DeAndre Jordan o Nenê. Més difícil ho tindrà aquest any Pau Gasol (16,3 punts i 9,5 rebots) ja que el pivot de Los Angeles Lakers ha estat col·locat a la llista d'alers, on hi ha Dirk Nowitzki, Kevin Love, LaMarcus Aldridge, Tim Duncan o Lamar Odom.

Ricky Rubio (11,4 punts i 8,7 assistències), que té garantida la seva presència al Rookie Challenge, haurà de lluitar per una plaça al partit de les estrelles amb jugadors com Russell Westbrook o Steve Nash.

La NBA va anunciar en la matinada de dijous a divendres que Derrick Rose, LeBron James, Dwyane Wade, Melo Anthony i Dwight Howard han estat els jugadors més votats de la Conferència Est, mentre que Chris Paul, Kobe Bryant, Kevin Durant, Blake Griffin i Andrew Bynum seran els titulars de la Conferència Oest.

stats