ACB
Esports Bàsquet 17/01/2011

Anàlisi de les opcions de Regal Barça i DKV Joventut en el sorteig de la Copa del Rei

Els vuit millors equips de la Lliga ACB seran aquest migdia a la Casa de Correus de Madrid, on Arsenio Cañada presentarà el sorteig de la Copa del Rei 2011

àlex Gozalbo
1 min
Regal Barça (14-3).

BarcelonaEls vuit millors equips de la Lliga ACB seran aquest migdia (12 hores, Teledeporte i Esport 3) a la Casa de Correus de Madrid, on Arsenio Cañada presentarà el sorteig de la Copa del Rei 2011.

El sorteig, al qual assistiran Ricky Rubio (Regal Barça), Víctor Claver (Power Electronics València) i Jordi Trias (DKVJoventut), incorpora una novetat important: hi haurà quatre equips exercint de caps de sèrie. Es tracta de Regal Barça, Reial Madrid, Caja Laboral i Blancos de Rueda Valladolid. Els altres conjunts classificats són Bizkaia Bilbao Basket, Power Electronics València, DKV Joventut i Gran Canària 2014.

Així, el Regal Barça pot quedar emparellat a quarts de final amb Bizkaia Bilbao Basket, Power Electronics València, DKV Joventut i Gran Canària 2014. La Penya, per la seva banda, tindrà com a possibles rivals Regal Barça, Reial Madrid, Caja Laboral i Blancos de Rueda Valladolid.

Els aficionats que siguin abonats a un dels equips classificats, poden adquirir ja els abonaments per a la Copa del Rei, que se celebrarà del dijous 10 al diumenge 13 de febrer al Palacio de los Deportes de Madrid. Hi ha tres opcions de preu: 125 euros, 220 euros i 400 euros.

stats