ACB
Esports Bàsquet 05/02/2011

L'Assignia Manresa perd a Valladolid (90-64) i arriba a l'aturada per la Copa amb sis victòries

L'equip català li ha perdut la cara al partit al tercer quart, quan ha encaixat 31 punts davant d'un rival que ha tornat a demostrar el per què de la seva bona temporada

Slokar tracta de superar Nacho Martín.

Valladolid p { margin-bottom: 0.21cm; } L'Assignia Manresa no ha pogut sorprendre el Blancos de Rueda Vallaolid (90-64) a la seva pista i arriba a l'aturada per la Copa del Rei amb sis victòries.

El primer quart ha estat molt igualat (18-18). De fet, el partit no s'ha trencat fins a la recta final del segon quart, quan l'Assignia Manresa ha encaixat un parcial de 13-3 que l'ha condemnat a marxar al vestidor deu punts per sota (37-27).

L'equip visitant ha perdut la cara al partit al tercer quart (68-41), quan ha encaixat 31 punts davant d'un rival que ha tornat a demostrar el perquè de la seva bona temporada. El darrer quart ha tornat a ser igualat, però l'Assignia Manresa ja no tenia opcions de victòria (90-64)

L'expedició manresana farà nit a Madrid abans de viatjar demà fins a Manresa. L'equip s'exercitarà de dilluns a dijous, abans de gaudir de tries dies de festa.