ACB
Esports Bàsquet 17/04/2011

Un triple de Valters evita la victòria de l'Assignia Manresa a Fuenlabrada (55-54)

El conjunt que entrena Jaume Ponsarnau (9-21) es queda dues victòries por sobre del CB Granada (7-23) quan resten quatre jornades per finalitzar la temporada regular

Redacció
1 min
Uros Slokar, a Fuenlabrada.

FuenlabradaL'Assignia Manresa ha perdut a la pista del Baloncesto Fuenlabrada (55-54) un partit que s'ha resolt amb un triple de Kristaps Valters quan restava un segon per la finalització del partit.

El conjunt que entrena Jaume Ponsarnau (9-21) es queda dues victòries por sobre del CB Granada (7-23) quan resten quatre jornades per finalitzar la temporada regular de la Lliga ACB.

El triomf de l'equip de Fuenlagrada, que ha acabat amb una ratxa de set derrotes consecutives amb el Manresa i, sobretot, amb el seu tècnic, Jaume Ponsarnau, invicte davant el Fuenlabrada, s'ha forjat d'acord amb els auguris, que vaticinaven un partit renyit entre iguals que, fins avui, sempre queia del costat català.

Ha tingut el Fuenlabrada diversos avantatges de vuit punts, però no ha aconseguit culminar davant un Manresa que es mou com peix a l'aigua en aquestes circumstàncies. Enorme mèrit, sens dubte. Molt al contrari, el Manresa ha arribat més viu que mai al quart decisiu.

stats