ACB
Esports Bàsquet 05/12/2010

L'Assignia Manresa està obligat a guanyar el Granada per sortir dels llocs de descens

En cas de victòria, els homes de Jaume Ponsarnau sortirien de la zona de descens després de deu jornades. El Granada, en canvi, podria caure als llocs de descens

David Jover
1 min

BarcelonaOportunitat d'or per l'Assignia Manresa. Després d'un inici complicat amb sis derrotes de forma consecutiva, els del Bages van reaccionar a Alacant fa tres setmanes i van aconseguir el primer triomf de l'any davant d'un rival directe com era el Meridiano Alacant. Aquest diumenge, el Nou Congost viurà un altre duel per la permanència. El Granada, que va haver de canviar el seu pla de viatge degut a la vaga de controladors, també s'hi juga mitja vida en aquest partit. En cas de derrota, els homes de Trifón Poch caurien en zona de descens amb tot el que això comporta.

Tot i així no serà fàcil. El Manresa, que no podrà comptar amb Roman Montañez, ha recuperat a última hora a Jordi Grimau, que tenia molèsties a l'esquena per culpa d'una lumbàlgia. Qui arriba reforçat després de què Joe Ingles fitxés pel Barça és el Granada. El destí ha fet que el seu nou reforç, André Owens, exjugador dels manresans a principi de temporada, debuti amb el Granada al Nou Congost.

Aquest duel de les urgències es disputarà aquest diumenge a les 19 hores i decidirà moltes coses de cara al futur. Primer de tot els de Ponsarnau han de guanyar per anar sumant victòries i després perquè el 'basket-average' que es pugui aconseguir davant un rival directe pot decidir moltes coses al final de Lliga.

stats