LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 25/03/2012

Cabezas dóna el triomf al CAI Saragossa contra l'Assignia Manresa (72-71)

Una cistella del campió del món a falta de tres segons dóna el triomf a un CAI que ha pogut perdre el partit si Asselin hagués anotat el darrer llançament

BarcelonaL'Assignia Manresa ha caigut aquest diumenge a la pista del CAI Saragossa per 72-71 en un matx que no s'ha decidit fins el darrer segon. Tot i que el conjunt català ha dominat l'inici de partit, els aragonesos han remuntat i han marxat al descans amb un avantatge de tres punts, 38-35.

En el segon temps els de Jaume Ponsarnau s'han mostrat molt sencers i poc a poc s'han fet el partit seu i han estat a punt de guanyar-lo en el darrer minut. Una cistella de Doellman ha situat el 68-69 ben entrat el darrer minut. Cabezas, amb dos tirs lliures, ha donat avantatge als seus (70-69), però Javi Rodríguez ha estat objecte de falta a falta de pocs segons i ha anotat els dos tirs lliures (70-71).

Els locals han gaudit de la darrera possessió i en comptes d'esgotar-la, el malagueny i campió del món Carlos Cabezas ha fet una gran jugada amb revers inclòs i amb una safata ha fet el 72-71 definitiu. Restaven tres segons, però en la jugada final Asselin ha errat el tir rebent un tap de Rafa Hettsheimer, que ha estat el millor amb 24 punts.

Amb aquesta derrota el balanç del conjunt manresà és de 12 triomfs i 14 derrotes. Tot i així, l'Assignia sembla que té la permanència a la Lliga Endesa gairebé assegurada.