ACB
Esports Bàsquet 04/05/2011

L'Assignia Manresa certifica la permanència a l'ACB un any més superant l'Estudiantes (69-63)

El miracle de cada temporada s'ha tornat a produir aquesta nit després de què l'Assignia Manresa superés en una gran segona part l'Estudiantes

Redacció
1 min
Uros Slokar.

BarcelonaJaume Ponsarnau pot estar molt orgullós dels seus jugadors. Ell i els seus han aconseguit que Manresa pugui dir que serà ACB, almenys, una temporada més. El partit d'aquesta nit al Nou Congost ha estat una gran demostració de ganes d'aconseguir l'objectiu, sobretot després del mal primer temps dels del Bages.

Una gran sortida a la represa ha fet que els manresans se situessin per davant (46-44) després d'un triple de Milan Majstorovic. Immediatament després un altre triple, aquest cop de Roman Montañez ha donat a l'Assignia quatre punts de renda amb els que ha tancat el tercer quart (49-44).

En el darrer, tot i la pressió i l'intent de remuntada de l'Estudiantes, que s'ha posat per davant 55-59, el Manresa no s'ha vingut abaix i ha tret la rauxa necessària per emportar-se el partit i, de retruc, salvar-se, salvar el Meridiano Alacant i fer baixar el Menorca. D'anar quatre a sota restant tres minuts s'ha passat al 65-63 amb cinc punts consecutius de Gladyr i un triple de San Miguel.

El Nou Congost veurà els millors equips un any més a l'ACB.

stats