LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 04/03/2012

L'Assignia Manresa aconsegueix a Gran Canària un triomf que l'acosta a la permanència (63-77)

La gran actuacio de Doellman i Asselin -36 punts entre tots dos- dóna a l'equip del Bages l'onzena victòria de la temporada i el fa pensar en els 'play-off'

BarcelonaL'Assignia Manresa ha aconseguit aquest diumenge un triomf de prestigi contra el Gran Canària 2014 de Pedro Martínez. L'equip manresà ha trencat el partit en el segon quart, en qual ha fet una exhibició ofensiva (14-28). La renda aconseguida al decans, catorze punts d'avantatge, l'ha sabut gestionar molt bé l'Assignia, que no ha patit en excés per mantenir-la tot i l'intent de remuntada local.

Al final del tercer quart els de Jaume Ponsarnau han fet un parcial de 15-19 i han començat el darrer quart dinou punts amunt, 44-63. La gran actuació de la parella interior Doellman-Asselin, 18 punts cadascú, ha estat vital per aconseguir el triomf. I és que una de les claus del partit ha estat dins de la zona. El pivot català del Gran Canària, Xavi Rey, s'ha trobat molt sol i tan sols ha pogut anotar 10 punts.

En els darrers deu minuts el Manresa ha vist com els locals han retallat diferències, però la victòria final ha seguit sent contundent: 63-77. Aquest triomf és l'onzè de la temporada d'un Assignia que té la permanència i la seva continuïtat a la Lliga Endesa gairebé garantida a falta de dotze jornades.