ACB
Esports Bàsquet 06/03/2011

L'Assignia Manresa rep el Meridiano Alacant, rival directe en la lluita per la permanència

Aquest tarda l'Assignia es juga mitja lliga (19h). Tot i que encara resten dotze jornades, un triomf contra el Meridiano pot deixar els manresans tres victòries per damunt del descens

David Jover
1 min
Roman Montáñez.

BarcelonaEl Meridiano és un clar aspirant a salvar-se. I més amb els reforços que va fer a mitja temporada. La qualitat d'homes com Kenny Hasbrouck o Martin Rancik ha ajudat els alacantins a abandonar les darreres posicions de la taula deixant com a cuers el Granada i el Menorca. Tot això amanit de la mà de Txus Vidorreta.

L'Assignia Manresa, però, també està immers, com cada temporada, en la lluita per a la salvació. Els de Jaume Ponsarnau compten amb set triomfs i sumar el vuitè, a casa, seria més que positiu per dues raons. Podrien deixar el descens a tres victòries i, a més, tindrien el basquet-average a favor contra els alacantins (67-70 a la primera volta). Això, a final de temporada pot ser clau.

Una de les atraccions del partit també serà la tornada del pivot Alfons Alzamora, que ha estat més de dos mesos fora de les pistes per lesió. Per a Ponsarnau, Alzamora ajudarà "anímicament, amb el seu cor i el seu caràcter, que estan intactes. Per l'equip és important recuperar un jugador tan carismàtic com ell".

stats