ACB
Esports Bàsquet 15/05/2011

L'Assignia Manresa visita la pista del Power Electronics en el darrer partit de l'any

El Power Electronics necessita guanyar per assegurar el tercer lloc i no dependre del resultat del Caja Laboral-Lagun Aro

Redacció
2 min

BarcelonaL'Assignia Manresa visita aquest migdia la pista del Power Electronics València alliberat de qualsevol mena de pressió a l'assegurar-se un any més l'ACB. Els de Jaume Ponsarnau es van assegurar la permanència matemàtica la passada jornada, fent un partidàs contra l'Estudiantes, que es va quedar sense opcions per a la fase final.

El tècnic dels catalans té clar que el seu equip vol "acabar amb el cap ben alt". Una altra motivació pels catalans serà aconseguir la revenja pel partit de la primera volta, en què el Power Electronics va arribar en plena ratxa guanyadora i es va endur la victòria per 72-82. Tot i així, l'entrenador català comenta que és un "partit atípic perquè en cas de victòria no ens permet ni millorar la nostra posició en la classificació".

D'altra banda, l'equip que dirigeix Svetislav Pesic encara té molt a guanyar en aquesta jornada. Després de perdre a casa del Gran Canària malgrat tenir els dos últims tirs, els valencians han de guanyar per assegurar-se la tercera plaça i no caure a la quarta per evitar un rival en teoria més complicat. Caldrà veure quin efecte té en els jugadors del Manresa estar salvats i jugar sense l'ansietat, com ho ha subratllat Ponsarnau, i que els permeti "jugar com sabem fer-ho".

El tècnic de Tàrrega ha reconegut que es nota "que ens hem tret tensió de sobre", pel que considera que saber com afrontem el partit "és una incògnita perquè desconeixem com ens afectarà aquesta falta de tensió". No obstant això, ha assegurat que el vestidor "està mentalitzat que per competir a València haurà de donar tota la seva força".

A més, la Fonteta no és una pista que se li dóna molt bé a l'Assignia, que no guanya a València des del 2008 i que en les seves 20 visites només ha guanyat en 6 ocasions. Pel partit de demà, el tècnic català podrà comptar amb tota la plantilla al complet per l'últim partit d'aquest conjunt, que podria canviar moltes cares a la temporada que ve.

stats