LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 08/04/2012

L'Assignia Manresa aconsegueix un triomf de prestigi a Màlaga (81-96)

Els homes de Jaume Ponsarnau trenquen una ratxa negativa de quatre partits sense conèixer la victòria i assalten el Martín Carpena en un partit per emmarcar

D.r. Jover
1 min
Gladyr intenta entrar a cistella

BarcelonaL'Assignia Manresa ha aconseguit aquest diumenge el tretzè triomf de la temporada després de superar l'Unicaja a Màlaga per un clar i contundent 81-96 en un partit que s'ha trencat en el darrer quart. El 13-27 dels darrers deu minuts ha estat massa per a un Unicaja que no acaba d'aixecar cap tot i el canvi d'entrenador.

Els de Jaume Ponsarnau, que han jugat de tu a tu a un dels equips amb més pressupost de la competició, han fet una gran tasca d'equip i cada jugador ha sabut esprémer al màxim el seu rol i fins i tot sobresortir-se'n. Els 96 punts anotats són la millor marca dels manresans aquesta temporada a la Lliga Endesa.

Un dels protagonistes ha estat Adam Hanga. El jugador hongarès, que tant pot pujar la pilota com jugar d'aler al pal baix, ha fet 21 punts i ha anotat dos triples vitals per al triomf final. Un altre dels jugadors importants i que sempre fa molta feina fosca ha estat l'escocès Kieron Achara. El pivot ha capturat set rebots i ha anotat sis punts ajudant l'equip en defensa quan ha estat en pista.

Els altres jugadors que tampoc han fallat aquest diumenge han estat els de sempre. La parella interior Doellman-Asselin ha tornat a funcionar a les mil meravelles i han acabat amb 30 punts entre tots dos, quinze per cap. I per acabar, la parella exterior Gladyr-Downs s'ha combinat per anotar 28 punts.

El de l'Assignia Manresa ha estat un partit seriós i molt elèctric. I és que tot i jugar a molts punts els manresans no s'han amagat en cap moment i han demostrat que poden guanyar qualsevol equip si tots els jugadors fan bé la seva feina i compleixen el seu rol.

stats