LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 17/03/2012

El València Basket supera amb claredat l'Assignia Manresa (68-89)

Els homes de Perasovic han trencat el partit en el tercer quart. El parcial de 12-26 a favor dels valencians ha sigut massa per a un Manresa que mai s'ha donat per vençut

ManresaEl València Basket ha superat aquest dissabte l'Assignia Manresa en un partit en què l'encert dels homes de Perasovic ha sigut molt elevat. El 65% en tirs de dos i el 53% en tirs de tres ha sigut massa per als de Jaume Ponsarnau, que han vist com en el tercer quart totes les opcions de victòria s'han esvaït.

L'exjugador del Manresa Rafa Martínez, amb 17 punts i tres triples, ha sigut un malson per al Manresa, que ha vist com el francès Nando De Colo ha sigut el màxim anotador del partit, amb 22 punts. Per part manresana el millor ha sigut Doellman, autor de 20 punts, la majoria a la primera part.

Amb aquesta derrota l'Assignia se situa amb un balanç a la Lliga Endesa de 12 triomfs i 13 derrotes.