ACB
Esports Bàsquet 16/01/2011

Badalona torna a somriure amb el bàsquet (84-80)

El DKV Joventut no havia de fallar i no ho ha fet. Els badalonins han aconseguit treure el seu bitllet per a la Copa del Rei després de superar el CAI Saragossa a casa

El base del DKV Russell Robinson avança sota la defensa de Sam Van Rossom, del CAI.

BadalonaEl DKV Joventut no ha fallat i, animat per 6.330 espectadors, ha aconseguit treure el seu bitllet per a la Copa del Rei ja que ha superat el CAI Saragossa (84-80). Els altres dos equips que han aconseguit aquest migdia la classificació són el Bizkaia Bilbao i el Gran Canària 2014.

A Carl English li ha costat agafar el to aquesta temporada, però ara porta unes jornades a un gran nivell. Gràcies als 13 punts en el primer quart el DKV Joventut ha agafat el comandament del partit contra el CAI Saragossa. Nacho Llovet, el jove pivot de 19 anys, ha tingut minuts en un primer període que ha acabat amb el resultat de 23-15.

El CAI Saragossa és un dels equips de la part baixa de l’ACB amb major capacitat ofensiva, especialment gràcies a jugadors com David Barlow i Andrés Miso. La seva aportació ha estat clau perquè el conjunt de José Luis Abós no li perdés la cara a un partit que, al minut 17, ha viscut el seu moment emotiu. El Palau Olímpic li ha dedicat uns segons d’aplaudiments al lesionat Henk Norel. Al descans, 44-17.

El DKV Joventut s’ha començat a agradar cada vegada més i fins i tot ha protagonitzat accions espectaculars, com una assistència a taulell de Josep Franch a Quinton Hosley. Això sí, el CAI Saragossa ha sabut mantenir la intensitat per no perdre les seves opcions i arribar al final del tercer quart amb 62-53.

La Penya, que avui ha sabut anotar des de la línia de 6,75, ha aprofitat la seva punteria per sumar punts en els primers minuts de l’ultim quart de cara a un final que, amb els nervis propis de jugar-se la classificació per a la Copa del Rei, preveia ajustat. Al final, 84-80.