LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 21/04/2012

Barça Regal, Assignia Manresa i Fiatc Joventut, a mantenir la bona línia a domicili

Els blaugranes juguen a Màlaga, mentre que els manresans visiten l'Alacant i la Penya la pista del Lagun Aro. Tots tres juguen a mateixa hora, a les 18h.

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça Regal disputa aquest diumenge al Martín Carpena de Màlaga (18h, Teledeporte) el partit més complicat que li resta fora de casa a la Lliga Regular. Els homes de Xavi Pascual visiten una pista tradicionalment complicada, però en la qual ha aconseguit el triomf les quatre darreres temporades.

Ara bé, el fet que l'Unicaja s'estigui jugant entrar als 'play-off'f farà que el Barça hagi de donar el màxim en una pista on la temporada passada es va imposar per un clar 52-84.

Per la seva banda l'Assignia Manresa visita el Lucentum Alacant amb la mirada posada al 'play-off' (18h). La lluita per obtenir la setena i vuitena plaça serà ferotge fins la darrera jornada de Lliga Regular i un triomf a domicili pot facilitar que els de Jaume Ponsarnau continuïn fent història. Amb la permanència a la butxaca, l'equip amb el pressupost més baix de la Lliga Endesa busca donar la sorpresa a un Centro de Tecnificación que ha vist com els seus, amb greus problemes econòmics, han abaixat el rendiment en la segona volta.

L'altre equip català que també juga a les 18 hores és el Fiatc Joventut. Els de Salva Maldonado també busquen un triomf a Guipúscoa, contra el Lagun Aro de Sito Alonso, que també els permeti somiar amb la vuitena posició. Això sí, els verd-i-negres ho tenen molt més complicat que l'Assignia ja que compten amb un triomf menys que els manresans. El balanç de la Penya és de 13-16 i té el 'play-off' a dues victòries.

stats