Bàsquet
Esports Bàsquet 09/04/2012

El Barça Regal, més líder després de la derrota del Madrid contra el Caja Laboral (67-66)

Els bascos s'han imposat a l'últim instant d'un partit que ha establert el nou rècord d'espectadors a la Lliga ACB (15.504 al Buesa Arena de Vitòria)

Ara
1 min
El Buesa Arena de Vitoria ha acollit el rècord de 15.504 espectadors ADRIÁN RUIZ DE HIERRO / EFE

BarcelonaEl Barça Regal ha fet un pas més per acabar la fase regular de l'ACB com a primer classificat. El conjunt que entrena Xavi Pascual, que diumenge va fer els deures superant el CAI Saragossa, s'ha vist beneficiat aquest dilluns per la derrota del Reial Madrid a la pista del Caja Laboral (67-66), en un partit que ha significat un nou rècord d'assistència a la lliga, amb 15.504 espectadors al Buesa Arena de Vitòria.

El Caja Laboral ha aconseguit la victòria per la mínima en un duel intens, molt defensiu, i que ha caigut del costat dels bascos en l'última acció, quan Sergi Llull no ha encertat en el darrer tir a cistella. Amb aquest resultat, el Barça Regal suma dues victòries més a la lliga que el Reial Madrid (23 per als blaugranes respecte a 21 dels merengues) quan només falten sis jornades per acabar la fase regular.

Rècord d'assistència

El nou Buesa Arena de Vitòria ha establert aquest dilluns un nou rècord d'assistència a l'ACB, després que 15.504 espectadors se citessin al pavelló per veure la victòria del seu equip contra el Madrid.

D'aquesta manera, s'han superat els 15.414 espectadors que es van registrar al Bilbao Exhibition Centre de Barakaldo, en un partit del Bilbao Basket la temporada 2006-07.

stats