Lliga Endesa
Esports Bàsquet 13/07/2012

El Barça Regal, a l'espera de rebre signat el contracte d'Erazem Lorbek

L'aler pivot ha arribat a un acord per renovar per tres temporades mentre que Víctor Sada estudia una oferta econòmica molt interessant per jugar a Rússia

David R. Jover / àlex Gozalbo
1 min
Erazem Lorbek

BarcelonaErazem Lorbek seguirà sent jugador del Barça Regal la pròxima temporada si torna signat el contracte que li ha fet arribar el club blaugrana. El pivot eslovè (28 anys) ha arribat a un acord per renovar per tres temporades i només queda una signatura perquè l'acord pugui ser oficial.

L'aler pivot, que durant setmanes va estar pendent dels San Antonio Spurs (NBA), ha descartat una important oferta del CSKA, que millorava l'oferta econòmica del Barça Regal per quedar-se. El total de l'operació se situa al voltant dels 2'5 milions d'euros bruts per campanya, que tributats al 24% -és estranger i no resident- li suposaran un sou pròxim als 1,9 milions d'euros per temporada.

Oferta russa per Víctor Sada

El Barça Regal, que ja ha arribat a un acord per incorporar Nathan Jawai, negocia ara les renovacions de Víctor Sada i Fran Vázquez. El base, pel qual s'han interessat els Memphis Grizzlies i els Houston Rockets, estudia una oferta econòmica molt interessant per jugar a Rússia. Les posicions amb el club blaugrana estan tan allunyades que les dues parts encara no han començat a parlar de la durada del contracte.

El club blaugrana espera una resposta afirmativa del pivot, pel qual ha preguntat l'Unicaja, tot i que creu que podria suplir amb garanties la baixa del gallec.

stats