ACB
Esports Bàsquet 22/06/2011

El Barça Regal afegeix Chuck Eidson al seu perímetre

L'equip ha arribat a un acord amb l'aler del Maccabi Electra Tel Aviv per a les dues properes temporades amb opció a una tercera

àlex Gozalbo
1 min
Chuck Eidson,

BarcelonaEl Barça Regal ha arribat a un acord amb Chuck Eidson (Maccabi Electra Tel Aviv) per a les dues properes temporades amb opció a una tercera. El jugador serà presentat aquest dimecres al vespre (19 hores) a la sala de premsa del Palau Blaugrana.

Eidson, que va jugar la final four de Barcelona, ha tingut una mitjana de 9,7 punts, 4,3 rebots i 3,5 assistències a l'Eurolliga d'aquesta temporada. Es tracta d'un aler esquerra que pot ocupar les posicions de 'tres' i 'quatre'. Intel·ligent, fort defensivament, rebotejador i bon passador, Eidson té capacitat per anotar des de qualsevol posició i té un caràcter de líder i d'una gran visió de joc.

El Barça Regal ha decidit no exercir la clàusula de renovació per a una temporada de Terence Morris i no continuar la seva relació amb Alan Anderson.

El FC Barcelona ha renovat el seu contracte amb Regal, però a partir de la propera temporada l'equip de bàsquet s'anomenarà "Barça Regal".

stats