LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 21/01/2012

El Barça Regal rep al Palau un CAI Saragossa que es juga entrar a la Copa del Rei

Amb la intenció de millorar la imatge i el joc ofert el passat dijous contra el Cantú, el Barça Regal rep un CAI (12.15 hores) que necessita el triomf per ser un dels vuit classificats per a la Copa

David R. Jover
1 min
Marcelinho Huertas lluita amb Roman Montáñez.

BarcelonaNomés pot anar a millor. Aquesta és la consigna que els jugadors del Barça tenen a la seva ment. Tot i no oferir un gran joc, ni anotar molts punts, segueixen guanyant i estan invictes a casa. La defensa, un aspecte clau per aconseguir campionats, de moment rutlla, així que la preocupació més gran que té Xavi Pascual és que l'atac sigui més actiu, més agressiu, i que els tirs oberts des de més enllà de cinc metres acabin entrant. En el moment que millori la fluïdesa en atac, tot serà diferent. Joan Carles Navarro segueix sent dubte pel partit, tot i que és a punt de reaparèixer.

Però aquest diumenge no serà fàcil. El CAI Saragossa visita el Palau sabent que un triomf el col·loca, tret d'alguna combinació estranya, a la Copa del Rei de Barcelona i no ho vol desaprofitar. A més, sap què és vèncer a Barcelona perquè la temporada passada ho va aconseguir amb una cistella als darrers segons de Sam van Rossom a la pròrroga (70-71). En cas de derrota, els aragonesos haurien d'esperar que Gescrap Bizkaia, Fuenlabrada i Lagun Aro també perdessin els seus enfrontaments.

Una de les claus del partit pot trobar-se en el joc interior. Rafa Hettsheimer és un dels pivots més en forma de la Lliga Endesa, i el Barça pot patir en excés per aturar-lo. La temporada passada va fer 16 punts en el triomf del CAI al Palau, i forma una de les millors parelles interiors de la competició amb Pablo Aguilar, que juga més obert i és una amenaça exterior amb els seus llançaments de tres punts.

stats