Lliga Endesa
Esports Bàsquet 16/10/2011

El Barça Regal es deixa el lideratge a Sevilla (81-75)

El Cajasol Banca Cívica ha superat el Barça en un matx en què els sevillans han demostrat més intensitat en defensa i fluïdesa en l'atac

D.r. Jover
1 min
Marcelinho Huertas no ha tingut el seu millor dia en atac

BarcelonaJa no són líders de la Lliga Endesa. És molt aviat, però a pistes com la d'aquest diumenge, San Pablo, és on els equips grans es juguen quedar primers o segons de la Lliga Regular.

El Barça Regal no ha estat gens fi, avui. Només deu minuts, els del primer quart, quan guanyava per tres punts, 22-25. Des d'aleshores el Cajasol ha agafat la iniciativa del partit i s'ha situat per davant en un segon quart on els de Pascual tan sols han fet nou punts. Al descans, quatre a sota, 38-34.

Però la diferència més gran pel que fa a joc s'ha viscut a la represa. Un parcial de 13-2 dels homes de Joan Plaza ha condemnat els blaugrana, que s'han vist quinze per sota ja en un obrir i tancar d'ulls.

Al darrer quart el Barça ha estat a punt de remuntar gràcies a uns bons minuts de Rabaseda i Eidson, però ha estat un miratge perquè no ha sabut rematar un Cajasol que durant uns instants ha semblat perdut. L'escorta Txemi Urtasun, amb 23 punts, ha estat el millor del partit.

stats