Esports Bàsquet 27/10/2011

El Barça Regal esclafa el Prokom al Palau (88-61)

Els catalans sumen el segon triomf de la temporada a Europa davant un rival que ha posat les coses difícils en els primers quinze minuts

D. R. Jover
Joe Ingles del Barça Regal lluita amb Lucasz Seweryn del Prokom.

BarcelonaNavarro i Lorbek han estat els dos protagonistes de la victòria del Barça Regal contra l'Asseco Prokom aquest dijous al Palau Blaugrana. Tot i l'ensurt del conjunt polonès en el segon quart (30-33) els de Xavi Pascual amb un parcial de 17-1 han remuntat i han acabat marxant al descans amb onze d'avantatge, 47-36.

A la represa aquesta diferència s'ha eixamplat i ha arribat a ser de divuit punts, 64-46, després de dos tirs lliures de Pete Mickeal, que encara està recuperant la seva forma física. Un dels homes importants durant el partit d'avui també ha estat Chuck Eidson, que amb les seves recuperacions i contraatacs ha ajudat a millorar la circulació de pilota dels de Pascual, que s'ha encallat durant alguns minuts amb la zona plantejada pels polonesos.

Els darrers deu minuts han servit per fer jugar Xavi Rabaseda i per fer debutar el jove Josep Pérez, un base del Barça Regal B. En aquests minuts finals el Barça ha arribat a dominar de 28 punts, 81-53, i la diferència final ha estat de vint-i-set, 88-61.

El proper partit que disputarà el Barça serà a Kazan davant l'Unics.