LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 06/11/2011

El Barça Regal supera el Fiatc Joventut en un matx molt competit (82-70)

Els de Xavi Pascual, amb un N'Dong excels (20p) s'han emportat el derbi català de la jornada tot i jugar un partit molt irregular contra la Penya

David R. Jover
Boni N'Dong intenta superar Pape Sow

BarcelonaLa diferència final no pot enganyar ningú. El Fiatc Joventut ha jugat un partit molt seriós i complert fins a la meitat del tercer quart. És més, durant els primers instants de la represa ha arribat a posar-se per davant, 41-43, gràcies a una cistella de Jordi Trias.

Però en el moment que el Barça ha tret l'agressivitat, el talent i la bona circulació de pilota a escena tot ha canviat. Un parcial d'15-0 ha donat aire a un Barça Regal que des d'aleshores no s'ha deixat sorprendre pels badalonins. Al final del tercer període la diferència ha acabat sent de deu punts, 62-52.

En el darrer quart Lorbek ha pres el relleu anotador i amb un parell de triples ha esvaït les opcions de la Penya en un partit on ha mostrat una gran imatge (82-70). I és que amb aquesta actitud els de Salva Maldonado poden aspirar a entrar a la Copa del Rei i també als play-off.

Cal destacar que en el segon quart la Penya ha fet un bàsquet seriós, amb idees i, sobretot, ha defensat de forma agressiva sense deixar espais a un Barça que s'ha col·lapsat. I això té mèrit. Per part blaugrana el millor home en el primer temps ha estat Eidson, amb 13 punts, mentre que N'Dong ha completat un partit fantàstic en defensa i en atac.