LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 25/02/2012

El Barça Regal rep el Fuenlabrada, que mai ha guanyat a Barcelona

El Mad-Croc, que va disputar la Copa del Rei però va caure a quarts, torna a Barcelona (12:30h, Esport3) per jugar contra els de Xavi Pascual, invictes a casa aquesta temporada

David R. Jover
1 min
Temps mort del Barça Regal

BarcelonaLíder contra onzè classificat. Set victòries separen el Barça Regal i el Mad-Croc Fuenlabrada a la taula i aquest diumenge els del sud de Madrid esperen vèncer per primer cop a una pista que per a ells és un calvari.

Els tretze cops que el Barça i el Fuenlabrada s'han vist les cares al Palau Blaugrana el resultat ha estat sempre el mateix. Només en dues ocasions el Fuenlabrada es va quedar a les portes del triomf. La temporada 1998-1999 els madrilenys tan sols van perdre per un punt, 73-72. En aquella ocasió els homes d'Aïto García Reneses van tenir en Derrick Alston el seu màxim anotador amb 26 punts. El Fuenlabrada va tenir en l'americà Rico Hill el seu millor home amb 18 punts.

I ara no fa massa, la temporada 2008-2009, el Fuenlabrada va estar a punt de donar la sorpresa als de Xavi Pascual en un partit d'anotació alta: 95-91. En aquella ocasió Brad Oleson, 29 punts, va ser un malson per als catalans, que van tenir en Navarro (18) i Ilyasova (17) els seus millors homes.

El darrer enfrontament entre tots dos va ser la temporada passada amb un triomf solvent pel Barça Regal, 76-62. Aquest diumenge els blaugranes buscaran la divuitena victòria de la temporada i poder seguir una jornada més en el primer lloc de la taula. Xavi Rabaseda, que acaba de fer 23 anys i que la temporada va estar cedit al Fuenlabrada, es retrobarà de nou amb els seus excompanys.

stats