El Barça Regal s'encomana a Marcelinho per superar el Lagun Aro (77-61)

Els 14 punts del base brasiler, que ha pogut córrer i fer córrer l'equip, juntament amb els 17 de Navarro, donen un triomf més als de Xavi Pascual,

D.r. Jover
El blaugrana Joan Carles Navarro i Jimmy Baron, del Lagun Aro, lluiten per la pilota

BarcelonaMarcelinho Huertas ha donat un pas endavant. Per al Barça era molt important que ho fes, ja que en aquest tram final de temporada el base brasiler serà cabdal en els moments clau i necessita confiança per poder jugar al seu millor nivell.

El Barça Regal ha superat aquest diumenge el Lagun Aro GBC de Sito Alonso, la revelació de la temporada a la Lliga Endesa, per 77-61. Els blaugranes, que han anat de més a menys, han tingut en Huertas el seu millor home. Els 10 punts anotats en el primer quart pel brasiler han estat aire fresc per un Barça que depèn molt aquesta temporada de Lorbek i Navarro. Si Marcelinho aconsegueix ser una altra opció en atac els de Xavi Pascual són encara millor equip.

Ha estat un partit tranquil pel Barça, però sense arribar a ser plàcid. El Lagun Aro de Sant Sebastià és un equip molt lluitador i això ha fet que, tot i veure's més de deu punts per sota durant tot el partit mai llancés la tovallola. El 43-30 del descans ha deixat clar el domini blaugrana, que en el segon temps també s'ha fet palès, però en menor mesura.

El ritme frenètic dels primers vint minuts de partit s'ha vist neutralitzat per un partit més lent i previsible. Era l'única manera que el Lagun Aro pogués ficar-se en el partit, ja que a més de vuitanta punts és complicat guanyar al Barça. Els 34 punts en tota la segona part del Barça són una mostra de com les defenses s'han imposat a l'atac. Això sí, Navarro ha acabat amb 17 punts, la majoria d'ells en el segon temps.

El triomf final del Barça per 77-61 deixa el Barça Regal allà on era, al primer lloc de la taula amb 24 triomfs i cinc derrotes.