EUROLLIGA - TOP 16
Esports Bàsquet 26/01/2012

El Barça Regal no falla i s'endú un triomf de prestigi de Tel Aviv (57-71)

Tot i que ha estat un partit amb moltes errades i on les defenses han dominat els atacs, el Barça Regal ha sabut jugar les seves cartes i ha aconseguit el segon triomf del Top 16

D. R. Jover
1 min
Demond Mallet intenta superar Erazem Lorbek.

BarcelonaEl Barça Regal sap que no travessa el seu millor moment en atac, però té altres armes que avui ha explotat. La gran defensa dels homes de Xavi Pascual, que ha deixat el Maccabi en tan sols 57 punts, ha estat una de les claus del triomf a Tel Aviv.

Aquesta victòria fa que el Barça Regal lideri el seu grup del Top 16 en solitari i depengui d'ell mateix per acabar com a primer de grup. El partit d'aquest dijous no ha estat gens fàcil per al Barça, que ha tingut en Joe Ingles i Lorbek els seus millor homes amb 13 i 18 punts. En el primer temps, tant Barça com Maccabi, han fet només 29 punts i això ha marcat la tendència del partit.

No ha estat fins el tercer i el darrer quart quan el Barça Regal ha millorat els seus percentatges en atac i això ha fet que els catalans s'hagin endut el triomf gràcies al control del rebot defensiu i les bones decisions en atac en els darrers minuts de Joe Ingles i Erazem Lorbek. Això ho ha aprofitat el Barça per pensar en el basket average, molt important en el Top 16 de l'Eurolliga.

El proper partit del Barça Regal serà el dijous 2 de febrer al Palau Blaugrana contra el Zalgiris Kaunas.

stats