LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 26/02/2012

El Barça Regal es desfà sense problemes del Mad-Croc Fuenlabrada (86-59)

Els homes de Xavi Pascual han superat els madrilenys en un partit que han dominat des del primer minut. Lorbek, el millor amb 19 punts.

Laviña intenta superar Lorbek

BarcelonaEl Barça Regal ha superat aquest diumenge de forma clara el Mad-Croc Fuenlabrada i ha sumat la divuitena victòria de la temporada a la Lliga Endesa. El triomf permetrà a l'equip català seguir en el lideratge de la Lliga Endesa una setmana més.

El Fuenlabrada no ha estat rival per al Barça. En el primer quart els de Porfi Fisac han vist com el Barça ja els ha superat per tretze punts, 26-13, i que la tendència ha anat en augment fins els darrers cinc minuts, en els quals els homes de Xavi Pascual s'han relaxat i han permès als madrilenys retallar la diferència final.

El Barça Regal ha estat molt superior des del primer minut i amb diversos protagonistes. En els primers deu minuts Ndong ha estat l'amo a sota la cistella, mentre que Lorbek ho ha estat en el segon i tercer quart deixant la diferència al final del tercer quart en un contundent 69-43. L'aler-pivot eslovè ha tornat a fer un gran partit (19 punts). En el darrer quart Navarro (13 punts) ha anotat el seu triple 900 a la història de l'ACB i el jove Josep Pérez ha jugat els darrers set minuts de partit. El base de Llíria ha demostrat la seva qualitat, però s'ha quedat sense anotar. El resultat final de 86-59 ha deixat clar la diferència que hi ha entre tots dos equips.

El proper partit del Barça Regal al Palau Blaugrana serà el proper dimecres (20:45h) contra el Maccabi en el darrer partit del Top 16 de l'Eurolliga.