El Barça Regal, molt irregular, supera el CAI en un final d’infart (71-68)

Els de Xavi Pascual, amb un joc molt gris i sense continuïtat, sumen el catorzè triomf de la temporada contra un CAI que ha pogut endur-se el triomf del Palau

David R. Jover
Mickeal intenta superar Stefansson

BarcelonaLa tornada de Navarro pot fer revifar el Barça Regal. El joc del catalans el darrer mes i mig ha baixat molt pel que fa a encert i fluïdesa en atac, i això ha provocat que la imatge del Barça no sigui la que li correspon a un equip que compta amb dotze jugadors de primer nivell.

Vèncer al CAI no ha estat senzill perquè el triomf s'ha cimentat en els darrer minut de partit. Si el Barça hagués perdut ningú s'hauria sorprès. En el primer temps els de Xavi Pascual no s'han trobat còmodes a la pista i han marxat un punt per sota en el marcador, 34-35. A la represa el CAI ha marxat de quatre punts, 34-38, però aleshores el Barça ha donat la cara. Ha tornat a assemblar-se a l'equip que enlluernava fa tan sols un any i ha encadenat cinc minuts de gran nivell de joc aconseguint un parcial de 15-7 que ha donat un marge de quatre punts el Barça, 49-45, que ha conservat fins els final del quart (51-47).

Però de nou la versió pobra pel que fa a joc i sensacions del Barça ha tornat a aparèixer. En dos minuts i mig el CAI s'ha tornat a situar per davant tot i que la diferència tan sols ha estat d'un punt. A cada cistella del Barça, els de José Luis Abós hi responien. A falta de 3 minuts una cistella del pivot Hettsheimer ha donat dos punts de marge al CAI, 59-61, que ha aprofitat per situar-se en defensa zonal (2-3) i així intentar col·lapsar l'atac blaugrana.

Amb un triple de Carlos Cabezas el CAI s'ha situat tres per sobre, 61-64, a falta de poc més d'un minut, però entre Navarro, des de la línia de tir lliure, i Mickeal han resolt el matx a favor dels blaugrana (71-68), que no se les havien vist tan magres aquesta temporada. La maquinària de moment no rutlla i la situació comença a ser preocupant ja que ara arriba el tram decisiu de la temporada.