LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 08/04/2012

El Barça Regal s'exhibeix en defensa i venç el CAI Saragossa (49-68)

El pivot senegalès Boniface Ndong, amb 17 punts i nou rebots, ha estat el millor d'un partit que s'ha trencat en el tercer quart

Ara
1 min
Sada intenta superar Van Rossom

BarcelonaNou triomf del Barça Regal a la Lliga Endesa, que el manté en el primer lloc de la classificació. La victòria aquest diumenge a la pista del CAI Saragossa per 49-68 demostra la solidesa defensiva dels de Xavi Pascual, que és el tercer cop aquesta temporada que deixen a un equip per sota dels cinquanta punts anotats.

El Barça Regal, que ha fet 69 punts, no ha necessitat l'anotació de Navarro, que s'ha quedat en 5 punts. El millor jugador del partit ha estat el senegalès amb passaport alemany Boniface Ndong. El pivot, que ha aconseguit 17 punts i ha capturat nou rebots, sembla viure una segona joventut als seus 34 anys. Erazem Lorbek, amb nou punts, ha estat clau en el tercer quart amb set punts gairebé consecutiu que han trencat el partit.

Una de les claus del partit ha estat la gran defensa dels blaugranes, que han deixat en 49 punts, i a casa seva, a un CAI Saragossa que està immers en la lluita pels 'play-off'.

Amb aquest triomf a Saragossa els homes de Xavi Pascual se situen amb un balanç de 23 triomfs i cinc derrotes.

stats